Boka oss

med visionen att tillföra något gott

Vill du ha besök i klassen/barngruppen?

Jobbar du med barn? Då kan du boka in mig för ett besök hos er. Jag berättar om Britta och Gunnar, vilka dom är och vad dom vill lära oss. Sedan spelar vi memoryspelet utifrån gruppens ålder och mognad. 
Jag ställer frågor om hur barnen gör hemma och hur ni gör i skolan och vi delar med oss om smarta tips som vi kan lära av varandra. Jag avslutar med några ”visste du att”- grejer om återvinning som brukar ha en wow-effekt på de flesta, stora som små.
Vill du så kan vi även lägga till att gemensamt skapa några mål som du sedan på egen hand följer upp och belyser. Det kan vara något de ska göra/förändra/börja med hemma eller på skolan eller i er barngrupp.

Har du en egen idé om upplägg eller andra önskemål? Hör av dig?

Bibliotek, bokhandel eller barnbutik

Jag kommer gärna ut till er och presenterar våra produkter, spelar spelet eller har ett samtal med era kunder/besökare, likt upplägget för skolan (se ovan). Hör av dig så bokar vi något!

Andra arrangemang

Du kan även boka mig till andra arrangemang med en vuxen målgrupp. Planerar du ett event, en paneldebatt eller vill att jag kommer och föreläser om varför Britta och Gunnar finns, så tveka inte att höra av dig så skräddarsyr vi något tillsammans!